неділю, 21 листопада 2010 р.

Молитви серця



О, Всевишній Преславний Боже!

Просимо Тебе: допоможи молодим людям, які прагнуть створити добру християнську родину, зростати в Твоїх Божих чеснотах. Оберігай їх від спокус цього світу, які заважають ставати їм відкритими на Твою волю та на потреби інших людей.
Господи, допоможи їм знайти ту людину, з якою вони будуть творити подружній союз, який є відображенням любові Христа і Церкви.
Нехай Свята Родина буде завжди для молодих прикладом любові, єдності, палання духу, ревності в молитві та взаємної турботи. Нехай жінка, на взірець Пресвятої Діви Марії, зростає в покорі та лагідності серця перед своїм чоловіком. А він, на взірець Святого Обручника Йосипа, буде любити і опікуватися своєю дружиною, як Христос Церквою.
Також благослови, Господи, молоді сім’ї даром батьківства, який буде плодом взаємної любові. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

"Отче наш" (1 раз)
"Радуйся Маріє" (3 рази)
"Слава Отцю ..." (1 раз)
"Під Твою милість ..."





Дев'ятиденна молитва довіри
Найсвятішому Серцю
О, Господи Ісусе, ввіряю прохання моє Твоєму Найсвятішому Серцю {назвати прохання).
Тільки глянь на мене і вчини те, що підказує Тобі Серце, нехай вирішує Твоє Найсвятіше Серце, я надіюсь на Нього, віддаю себе Його милосердю.
Господи Ісусе! Ти не обманеш мене.
Святе Серце Ісуса, я надіюсь на Тебе!
Святе Серце Ісуса, я вірю Твою любов до мене!
Святе Серце Ісуса, нехай Прийде Царство Твоє!
Святе Серце Ісуса, я прошу про багато милостей, але особливо благаю про наступне...
Прийми  мою молитву в Святе Серце Твоє, і коли Предвічний Отець побачить її, покриту Твоєю дорогоцінною Кров'ю, Він не відмовить їй, бо це буде не моя молитва, але Твоя, Господи Ісусе!
О,  Святе Серце   Ісуса,  я повністю надіюсь на Тебе, і ніколи не соромитимуся своєї надії.
Молитви 
О, Найсвятіше Серце Ісуса, покажи мені Твої дороги.
Найсвятіше Серце Ісуса, запровадь мене на дорогу Досконалості. Хорони мене від демона і не покидай напризволяще.
Найсвятіше Серце Ісуса, будь Скелею мого сховку, бо Ти є моїм Прибіжишем. Вчини щоб твоя Любов і Мир провадили мене і оберігали.
Амінь

Глибоке з'єднання Ісусового Серця з Отцем Небесним на Хресті, єднаюся з ним!




МОЛИТВА ДОВІРИ

Господи Ісусе, дякую Тобі, що полюбив мене любов’ю, яка захищає від зла і піднімає з найбільших падінь та лікує найболісніші рани.

Віддаю Тобі мою пам’ять, розум, волю, душу і тіло разом з моєю плоттю.

Обіцяю не входити в дошлюбні статеві стосунки, аж до дня прийняття таїнства подружжя. Вирішую не читати, не купувати, не переглядати порнографічних часописів, передач та фільмів. Вирішую пристойно одягатися та поводитися, щоб ні у кого не викликати пристрасних думок та бажань. Обіцяю щодня молитися, часто читати Святе Письмо, регулярно брати участь у Святій Службі Божій та причащатися.

Вирішую регулярно сповідатися та не падати духом і після кожного гріхопадіння негайно підніматися. Ісусе Христе, навчи мене систематичної праці над собою, вміння контролювати мої сексуальні прагнення та емоції. Прошу Тебе про відвагу іти «проти течії», щоб не вживав(ла) наркотиків, алкоголю та тютюну.

Ісусе, навчи мене так поводитися, щоб в моєму житті найважливішою була любов. Маріє, Мати моя, веди мене до самого джерела любові – до Твого Сина Ісуса Христа.

Амінь.




Немає коментарів:

Дописати коментар