пʼятницю, 3 червня 2011 р.

МОЛИТВИ ДО БЛАЖЕННИХ МУЧЕНИКІВ ОТЦЯ МИКОЛИ КОНРАДА Й ДЯКА ВОЛОДИМИРА ПРИЙМИ

Отче Вседержителю, Ти сотворив людину на Свій образ і подобу й обіцяв нам безсмертне життя і насолоду Благ Вічних за збереження Заповідей Твоїх. Коли ми не дотримали слова Твого, Ти послав нам Свого Сина Єдинородного, Господа нашого Ісуса Христа, Котрий був слухняний Тобі аж до смерти. Зійшовши через хрест до аду Він розрішив болізні смертнії гріха, воскрес у третій день згідно з Писанням і путь простелив усякій плоті воскресіння з мертвих, бо неможливо було, щоб тління держало Начальника життя. Він став Початком усопших, Перворожденним із мертвих, і вознісся на Небеса, і сів поруч величчя Твого, і прийде віддати кожному за ділами його.

Господи Боже, Ти увінчав слуг Своїх священномученика Миколая і мученика Володимира вінцем життя безсмертного за збереження Заповідей Твоїх, відданість пастві своїй та зладі Церковній, і святій Церкві Католицькій.
Господи, молитвами блаженних Твоїх священномученика Миколая і мученика Володимира дай нам, недостойним слугам Твоїм, захист від усього злого, напастей душевних, благодать ізбавлення від суєти світу, силу на збереження Заповідей Твоїх, ласку Твою на досягнення Царства Небесного, щоб знайти насолоду Вічних Благ, щоб ми могли віру нашу укріпити, прославляти Тебе, Безначального Отця, з Єдинородним Сином Твоїм і Пресвятим, Благим і Животворящим Твоїм Духом, нині, і повсякчас, і на віки вічні.
Амінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар