понеділок, 5 березня 2012 р.

БЛАГАЛЬНА МОЛИТВА ДО ПРЕСВЯТОЇ ЦАРИЦІ СВЯТОЇ ВЕРВИЦІ В ПОМПЕЇ

В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.
О преславна Царице і Переможнице, * о Володарко неба і землі, * чиє могуче ім’я веселить небеса, а від страху дрижать глибини пекельні, * о славна Царице Вервиці, * ми щасливі діти Твої, * зібрані в Твоєму Храмі в Помреї ( в цей урочистий день * 1 ), виражаємо почуття наших сердець * та з синівським відданням * висловлюємо Тобі наші біди. З Престолу доброти, * де сидиш Царице, * зверни, о Маріє, * милосердні очі Твої * на нас, на наші родини, * на Україну, на Європу, на світ. * Змилосердися * у тривогах і муках які засмучують наше життя. * Поглянь, о Мати, * скільки небезпек душі і тіла, * скільки бід і скорбот нас пригнічують. О Мати, * випроси для нас милосердя у Твого Божого Сина * і переможи добротою Твоєю * серця грішників. * Вони є нашими братами і Твоїми дітьми, * що відкуплені кров’ю Ісуса та засмучують Твоє материнське серце. * Покажи всім якою Ти є, * Царице миру і прощення.
Богородице Діво...

Правдою є * що ми першими, хоча Твої діти, * гріхами * знову розпинаємо в наших серцях Ісуса * і заново проколюємо Твоє серце. Визнаємо: * ми заслуговуємо найсуворіших кар, * але пам’ятаєш * як на Голгофті, * Ти прийняла, із божественною Кров’ю, * заповіт вмираючого Спасителя, * що проголошував Тебе нашою Матір’ю, * Матір’ю грішників. Ти отже, * як наша Мати, * є нашою Заступницею, * нашою надією. * А ми, плачучи та просячи * простягаємо до Тебе руки, * кличучи: Милосердя! О добра Мати, * помилуй нас, * наші душі, * наші родини, * наших рідних, * наших друзів, * наших померлих, * а особливо наших ворогів * і багатьох тих що називають себе християнами, * але однак ображають любляче

(1) Тільки 8 травня і в першу неділю жовтня.

Серце Твого Сина. * Милосердя просимо сьогодні * для розбещених народів, * для всієї Європи, * для цілого світу, * щоб покаявся і повернувся до твого Серця. Милосердя для всіх, * о Мати Милосердя!
Богородице Діво...

Будь прихильною, о Маріє, * вислухай нас! * Ісус віддав у Твої руки * всі скарби Своїх ласк * і Свого Милосердя. Ти сидиш, * коронована Царице, * по правиці Твого Сина, * увінчана вічною славою * понад усі Хори Ангелів.* Твоя влада простягається на все небо, * а земля і всі її створіння, * Тобі належать. Ти є всемогучою по благодаті, * Ти, отже, можеш нам допомогти. * Якщо б Ти не захотіла нам допомогти, * як недобрим дітям і недостойним Твого заступництва, * не знаємо до кого іншого звернутися. * Твоє материнське серце * не дозволить бачити нас, * Твоїх дітей, втраченими.* Дитя, яке бачимо на Твоїх колінах, * і таємнича Вервиця яку бачимо у Твоїй руці, * розбуджують в нас надію що будемо вислухані.* І ми уповаємо повністю на Тебе, * віддаємося як слабкі діти * у руки наймилостивішої серед усіх матерів, * і, вже сьогодні, * очікуємо від Тебе бажані ласки.
Богородице Діво...

Просім благословення у Марії Ще одну ласку * ми Тебе тепер просимо, о Царице, * якої не можеш нам відмовити ( в цей дуже урочистий день * 2 ). * Уділи усім нам * Твою постійну любов * і в особливий спосіб Твоє материнське благословення.

(2) Тільки 8 травня і в першу неділю жовтня.

Не відступимо від Тебе * поки нас не поблагословиш.* Благослови, о Маріє, в цей момент * Святішого Отця Папу Римського. * До давньої слави Твоєї корони, * до перемог Твоєї Вервиці, * через які називаєшся Царицею Переможницею, * додай ще і це, о Мати: * подай перемогу Релігії (віри) * і мир людському суспільству.* Благослови наших Єпископів, * Священиків, * а особливо всіх тих * які ревно вшановують Твій святий Храм.* Благослови вкінці усіх доброчинців Твого Храму в Помпеї * і всіх що розвивають і поширюють * набожність до святої Вервиці. О свята Вервице Марії, * ти є солодкий ланцюжок що єднає нас із Богом, * зв’язок любові що приєднує нас до Ангелів, * вежа спасіння від наступів пекельних, * певна пристань від загальної загибелі, * ніколи більше тебе не залишимо. Ти будеш нашою потіхою в годині смутку, * і тобі останній поцілунок нашого проминаючого життя. А останніми словами наших уст * буде солодке ім’я Твоє, * о Помпейська Царице святої Вервиці, * о наша Мати дорога, * о Прибіжище грішників, * о Владичице примирення роз’єднаних. Всюди будь благословенна, * нині і повсякчас, * на небі і на землі. * Амінь.

Радуйся, Царице, Мати Милосердя, життя насолодо і надіє наша, радуйся! До Тебе ми взиваємо, вигнані діти Єви. До Тебе зітхаємо в стогоні і плачі на цій долині сліз. Тому, Заступнице наша, милосердний погляд до нас зверни. Й Ісуса, благословенний плід лона Твого, нам по цім вигнанні покажи. О щедра, о милостива, о солодка Діво Маріє!



www.traducionalist.info


Немає коментарів:

Дописати коментар