понеділок, 6 грудня 2010 р.

Молитви за душі в чистилищі (на кожний день тижня)

Вступна молитва
О Господи, Всемогутній Боже, благаю Тебе через Найдорожчу Кров, котру Божественний Син Твій, Ісус, пролив за нас у Гетсиманському Саду, зволь звільнити душі від мук чистилища, особливо найбільш покинуті, і приведи їх до Твоєї слави, де би Тебе хвалили і благословили на віки. Амінь.
Отче наш... Богородице Діво... Вічний відпочинок... Псалом за померлих 130
Псалом 130 "Молитва того, хто кається...",
З глибини взиваю до Тебе, Господи, Господи, почуй мій голос.
Нехай будуть Твої вуха уважні до голосу благання мого.
Коли Ти, Господи, зважатимеш на беззаконня, то хто встоїться, Господи. Та в Тебе є прощення.
Задля Імені Твого надіюсь на Тебе, Господи, надіється душа моя на слово Твоє; надіється душа моя на Господа.
Від ранньої сторожі до ночі, від ранньої сторожі нехай уповає Ізраїль на Господа.
Бо в Господа милість і відкуплення велике в Нього; Він визволить Ізраїля від усього беззаконня його.


Понеділок
О, Господи, Всемогутній Боже! Благаю Тебе через Найдорожчу Кров, котру Твій Божественний Син, Ісус, пролив за нас у жорстокому бичуванні, зволь звільнити душу від мук чистилища, особливо ту, що перебуває найближче до хвали Твоєї, щоб Тебе якнайшвидше побачила і величала на віки. Амінь.
Отче наш... Богородице Діво... Вічний відпочинок... Псалом 130


Вівторок
О, Господи, Всемогутній Боже, благаю Тебе через Найдорожчу Кров, котру Твій Божественний Син, Ісус, пролив за нас у болісному увінчанні терням, зволь звільнити душу з чистилища, особливо ту, котра повинна була звільнитися останньою, щоб Тебе якнайшвидше у славі Трону Твого величала і благословила на віки. Амінь.
Отче наш... Богородице Діво... Вічний відпочинок... Псалом 130


Середа
Всемогутній Боже! Через Найдорожчу Кров Сина Твого, Ісуса, Спасителя нашого, котру пролив, двигаючи тягар Хреста на вулицях Єрусалима, звільни, прошу Тебе, душу з чистилища, особливу ту, котра має найбільші заслуги перед Обличчям Твоїм, щоб отримала високий ступінь хвали, величала Тебе і прославляла на віки. Амінь.
Отче наш... Богородице Діво... Вічний відпочинок... Псалом 130


Четвер
Всемогутній Боже! Через Найсвятіше Тіло і Кров Єдинородного Сина Твого, Господа нашого Ісуса Христа, котрий у переддень смерті Своєї віддав Себе на поживу і напій Апостолам і цілій Церкві та залишив на вічну Жертву поживу вірним душам.
Звільни, прошу Тебе, душу в чистилищі, котра найбільше практикувала набоженство до Таємниці Любові, щоб Тебе через неї величала разом із Сином і Святим Духом у хвалі Твоїй на віки. Амінь.
Отче наш... Богородице Діво... Вічний відпочинок... Псалом 130


П'ятниця
Всемогутній Боже, благаю Тебе смиренно через Найдорожчу Кров Єдинородного Сина Твого, Ісуса Христа, котру Він щедро пролив на Хресті з Рук і Ніг Найсвятіших, звільни душу від мук чистилища, особливо ту, за котру повинен молитися, щоб з моєї вини вона не затримувалася у вогняній в'язниці.
О, Господи, зволь привести її якнайшвидше до Твоєї хвали, де з Ангелами буде Тебе величати і прославляти на віки. Амінь.
Отче наш... Богородице Діво... Вічний відпочинок... Псалом 130


Субота
Всемогутній Боже, благаю Тебе смиренно через Найдорожчу Кров Єдинородного Сина Твого, Ісуса Христа, котру Він щедро пролив у присутності Страждальної Матері Своєї, звільни душу з чистилища, особливо ту, котра мала набожність до Неї, щоб увійшовши до хвали Твоєї, разом з Марією величала Тебе на віки. Амінь.
Отче наш... Богородице Діво... Вічний відпочинок... Псалом 130

Немає коментарів:

Дописати коментар