середу, 27 лютого 2013 р.

Дев'ятниця до Непорочного Серця Марії

ВИНАГОРОДЖУВАЛЬНА ДЕВ'ЯТНИЦЯ НЕПОРОЧНОМУ СЕРЦЮ МАРІЇ

Дев'ятниця, продиктована Ісусом Христом с. Марії Наталії, черниці угорській (1901-1992)

Дев'ять перших субот місяця


Вступна молитва на кожен день дев'ятниці

Небесна Мати та Царице! Прибігаємо до Твого Материнського та Непорочного Серця, оживлені дитячою довірою й поривом любові, щоб покластися на Його сильне заступництво. Те покірне почитання, яке Тобі віддаємо, єднаємо з чудесним захопленням, яке безупинно ревно складають Тобі благословенні ангельські хори, Святі в Небі та усі слуги на землі. Долучаємо те почитання до одвічної слави, якою оточує Тебе Пресвята Трійця, Тебе, яку вибрала Собі за Дочку, Улюбленицю та Матір. Згадай про нас, сповнених довіри, о Маріє, що зітхаємо на цій долині сліз, благаючи Тебе, сповнені довіри. Дозволь нам випросити у Бога ласки, що їх просимо через цю дев’ятницю. Амінь.

Перша субота першого місяця

О, Непорочне Серце Марії, повне чистоти! Ти найпрекрасніша квітка Божого саду. Ти чудовий рай, не очорнений жодним гріхом. Уділи нам ласки наслідувати Тебе у служінні Богові з усіх сил, намагатися уникнути найменших прогріхів, якими ми могли б образити Бога.

"Отче наш...", "Богородице Діво...", "Слава: І нині..."

Перша субота другого місяця

О, Непорочне Серце Марії, яке доручило Свою дівочу цноту Богові, Ти недоторкана лілія, зелена та квітуча оаза серед пустелі світу, Та, яка привернула погляд Бога. Наверни Своєю Непорочністю численні душі, які б чинили опір земним спокусам, щоб безмежно віддатися Богові.

"Отче наш...", "Богородице Діво...", "Слава: І нині..."

Перша субота третього місяця

О, Непорочне Серце Марії, палаюче Божою любов'ю! Ти полум'я, розпалене Самим Святим Ду­хом, підсилюване ласкою Його Любові. У Твоєму Серці цей святий вогонь ніколи не гасне. Попроси нам ласку любові до Бога від усього серця, усієї душі, ласку любити ближніх так, як їх любить Сам Бог і Твоє Непорочне Материнське Серце.

"Отче наш...", "Богородице Діво...", "Слава: І нині..."

Перша субота четвертого місяця

О, Непорочне Серце Марії, заглиблене у побожні розважання! Твої думки та розум з'єднані з Богом. У тиші Своєї святості розважала Ти слова Твого Сина та таємниці Відкуплення. Відкинь розсіяність, яка заважає нашій зосередженості та скеруй наші помисли до Бога.

"Отче наш...", "Богородице Діво...", "Слава: І нині..."


Перша субота п'ятого місяця

О, Непорочне Серце Марії, взірець покори! Багатство Твоїх ласк і Твоїх чеснот дозволили Тобі вступити у долину покори. Саме Твій дух скромності та покори знайшов ласку у Бога і дозволив Синові оселитися у Твоєму Серці. Навчи нас тієї покори, яка допоможе нам підчинитися волі Божій у всьому.

"Отче наш...", "Богородице Діво...", "Слава: І нині..."


Перша субота шостого місяця

О, Непорочне Серце Марії, загартоване стількома стражданнями! Ти, як Матір Христа та Його вірна супутниця у справі Відкуплення, випила до дна чашу страждань. Допоможи нам відважно зносити страждання, які Божа Мудрість призначила нам, щоб зміцнити наше земне життя.

"Отче наш...", "Богородице Діво...", "Слава: І нині..."

Перша субота сьомого місяця

О, Непорочне Серце Марії, яке вболіває за вічне спасіння душ! Згадай бідних грішників, які приречені жити без Бога, бо обплутані сітями пристрастей. Допоможи їм розірвати ті пута, що їх тримають здалеку від дітей Божих і віддають у неволю сатані.

"Отче наш...", "Богородице Діво...", "Слава: І нині..."

Перша субота восьмого місяця


О, Непорочне Серце Марії, яке з любов'ю піклується про Церкву Христа! Біля підніжжя Хреста Ти стала Матір'ю людства та Церкви Святої. Неустанно заступайся перед Твоїм Сином за Його прекрасну Улюбленицю, Церкву на землі. Бережи Папу, єпископів, священиків, а також увесь Божий люд від гріха та від впливу сатани.

"Отче наш...", "Богородице Діво...", "Слава: І нині..."

Перша субота дев'ятого місяця

О, Непорочне Серце Марії, Серце нашої Цариці. Під кінець Твого страждального перебування на цій землі Господь прийшов за Тобою, щоб завести Тебе до небесного щастя. З тілом і душею Він взяв Тебе на Небо, щоб дати царську корону. Користуйся силою, якою обдарував Тебе Бог, щоб у кожну мить прийти до нас з допомогою. Нехай Твоє чутливе, ніжне благання зробить нас гідними одержати корону безсмертя.

"Отче наш...", "Богородице Діво...", "Слава: І нині..."

Молитва на кожен день дев'ятниці під час Святого Причастя

Отче Небесний, жертвую Тобі через Непорочне Серце Марії Ісуса, Твого Улюбленого Сина, що по­жертвував Собою колись на Хресті та продовжує приносити у жертву Себе на престолах. Через Непорочне Серце Марії прийми ласкаво цю жертву, чисту й світлу, та змилуйся над нами. Не дозволь, щоб Кров Твого Сина надаремно розливалася на престолах, не дозволь, щоб благання Серця Марії про спасіння світу знехтували. В ім'я цієї жертви та цього благання звертаюся до Твоєї Батьківської доброти: уділи прощення грішникам, останніх ласк спасіння помираючим, миру і єдності народам та переможної слави Твоїй Церкві. Амінь.

Молитва після Святого Причастя

Божественне Серце Ісуса, через Непорочне Серце Марії жертвую Тобі це Святе Причастя як винагородження та спокуту за всі провини, якими людство не перестає Тебе ображати.

Обітниці Ісуса, пов'язані з відмовленням дев'ятниці на честь Непорочного Серця Марії

1. Усе, що проситимуть душі в Мого Серця через Серце Моєї Матері, якщо це не суперечитиме Божим прагненням, і якщо попросять з довірою, уділю їм вже під час Дев'ятниці.

2. За будь-яких обставин матимуть опіку Моєї Матері та Моє благословення.

3. У них та їхніх сім'ях запанує мир, гармонія і любов.

4. У їхніх родинах не пануватимуть конфлікти та несправедливість.

5. Подружжя не розлучатимуться, а розлучені повертатимуться додому.

6. Сім'ї будуть жити у злагоді та витривати у правдивій вірі.

7. Матері, що перебувають у благословенному стані, матимуть виняткову опіку Моєї Матері та от­римають усе, про що попросять для себе й для дитини.

8. Бідні знайдуть дах над головою та харчі.

9. Вірні душі зміцняться у практиці молитви, навчаться любити Бога, ближнього та своїх ворогів.

10. Грішники навернуться, якщо навіть Дев'ятий-цю відправляє за них інша особа.

11. Грішниці не грішитимуть і одержать не лише прощення, але й невинність, дану через хрещення, через досконалий жаль і любов.

12. Хто відправить цю Дев'ятницю у стані ласки, не образить Мого Серця жодною важкою провиною аж до смерті (особливо важливо для дітей).

13. Душа, яка щиро навертається, уникне не лише пекельного вогню, але й кари чистилища.

14. Душі, навіть людей старшого віку, якщо стануть наполегливими та зуміють витривати, досягнуть досконалості й святості.

15. Якщо батьки чи будь-який інший член родини відправить Дев'ятницю, ніхто з сім'ї не буде осудже­ний.

16. Багато молодих відчують завдяки Дев'ятниці поклик до священицтва та чернецтва.

17. Ті, хто втратив віру, віднайдуть її, а ті, що заблукали, повернуться до справжньої Церкви.

18. Духівництво та члени монаших чинів залишаться вірними своєму покликанню, а невірні одержать ласку навернення.

19. Батьки та наставники матимуть підтримку у турботах не лише духовних, а й матеріальних.

20. Душі встоять перед спокусами тіла, світу та сатани.

21. Гордовиті стануть покірними, а просякнутих ненавистю чекає перемога любові.

22. Наполегливі душі будуть втішатися солодощами молитви та пожертви. Не відволікатимуть ані через неспокій і страх, ані через сумніви.

23. Помираючі не будуть змушені боротися зі смертю та з останніми підступами сатани. Нагла смерть не загрожує їм.

24. Ті, що вмирають, відчують глибоке прагнення вічного життя та покладуться на Мою волю, поми­раючи в обіймах Моєї Матері.

25. На суді матимуть виняткову опіку Моєї Матері.

26. Душі одержать ласку відчуття співпереживання та любові під час розважання Моєї муки й страж­дань Моєї Матері.

27. Душі, які прагнуть до досконалості, матимуть честь отримати найбільші чесноти Моєї Матері: по­кору, чистоту та любов.

28. Чи в хворобі, чи в повному здоров'ї буде поряд з ними внутрішня та зовнішня радість, впевненість, а також спокій.

29. Душі, що спраглі духовності, отримають ласку без великого труду втішатися постійно присутністю Моєї Матері та навіть Моєю.

30. Душі, які зробили поступ у містичному зв'язку, отримають ласку відчуття, що живуть вже не самі, Я живу в них. Це означає, що це Я люблю в їхньому серці, молюся в їхній душі, говорю їхніми вустами та користуюся у Моїх діяннях усім їхнім єством, життям. Переживуть чудесне відчуття: кожен порух у них добра, краси, святості, покори, лагідності, послуху, щастя - це Я САМ: Бог всемогутній, безмежний, єдиний Господь, єдина Любов.

31. Душі, які відправляють ці Дев'ятниці, розцвітуть у вічності, як чисті лілеї довкола Непорочного Серця Моєї Матері.

32. Я, Божий Агнець, з Моїм Отцем і Святим Духом втішатимуся тими душами, які виблискують на Непорочному Серці Моєї Матері, як лілеї, та які, завдяки Моєму Найсвятішому Серцю досягають слави.

33. Душі, спраглі духовного, прогресуватимуть у практикуванні віри та доброчесного життя.

Обітниця Пречистої Діви Марії

У кожну першу суботу місяця пекельні брами зачинятимуться. У цей день ніхто не буде осуджений. Чистилище відкриється та багато душ потраплять до Неба. Такі наслідки любові, повної милосердя Мого Сина, який нею послуговується, щоб винагородити душі, які вшановують Моє Непорочне Серце.

* * *

Молися за нами, Свята Матір Божа, щоб наші серця розпалилися у злуці з полум'ям Божим, яким Твоє Серце охоплене. Боже вічний і всемогутній! Ти приготував у Серці Благословенної Діви Марії гідну оселю для Духа Святого. Уділи нам і тим усім, хто почитає її Непорочне Серце, ласки, щораз більшого уподібнення до Нього

Просимо Тебе про це через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

* * *

Прийди Духу Святий, прийди, завдяки могутньому заступництву Непорочного Серця Марії, Твоєї милої Улюблениці. Амінь.

* * *

О, Пресвята Матір, винагороджу Тебе за зневаги, завдані Твоєму Непорочному Серцю, постановивши бути жертвою любові задля Любові. Амінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар