понеділок, 14 листопада 2016 р.

Молитва за сиріт

Всемогутній і Милосердний Боже, Отче неба і землі!
До Тебе заносимо сьогодні наші вдячні і благальні молитви. Дякуємо Тобі за дар життя кожної людини і кожної дитини. Ласкаво просимо Тебе, Небесний Отче: поблагослови дітей-сиріт, покинутих, позбавлених даху над головою, голодних і стражденних.

Зігрій їхні серця, збери їх під свої крила, щоб вони відчули Твоє піклування, сповнене любові і милосердя і втішилися радістю, що у Тобі мають найкращого і найдобрішого Отця. Зціли їхні серця від недуг та страждань фізичних і духовних.
Вилий на них повноту Твоєї любові і Твого милосердя. Даруй їм бути усиновленими родинами, які любитимуть їх і піклуватимуться про них, або повернутися до своїх батьків.
Відкрий серця їхніх батьків до пізнання Твоєї правди і любові, до покаяння і навернення, щоб були здатними прийняти та виховати своїх дітей, оточивши їх любов'ю і теплом родинного життя.
Поблагослови, Небесний Отче, усіх людей і всі сім'ї, які опікуються сиротами. Наповни їх Твоєю любов'ю і благодаттю, щоб Твій мир і Твоє благословення панували в їхніх оселях і серцях.
А ти, Пресвята Богородице, Мати і Заступнице українського краю, потіхо і прибіжище сиріт, покрий своїм небесним Покровом усіх дітей та будь для них ласкавою і люблячою Матір'ю. Амінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар