середу, 4 серпня 2010 р.

Молитва до Матері Божої на честь Її об'явлення у Фатімі

0, Пресвята Діво Маріє! Оце ми, Твої діти, в нашій скорботі до Тебе прибігаємо. Сповни на нас свої Фатімськї обітниці.
Ти сказала у своєму посланні до світу, що Ісус хоче рятувати світ через Твоє Непорочне Серце, й Ти зажадала нашого співдіяння, щоб ми своєю любов'ю, покаянням, своїми добри¬ми вчинками, терпінням і молитвами допо¬могли Тобі рятувати світ. І Ти обіцяла, що світ буде врятовано!
О, Мати найдорожча! Сповни на нас свої Фатімські обітниці. Дивись скільки моли¬тов, скільки жертв та зітхань лине із землі до Тебе. Поглянь, як страшно гріх спусто¬шив світ! Він, мов широке море, розлився по землі. Жахливі війни, безвір'я, забобони, і ворожбитство, чари, магія, гіпнози, спіритизм, страшна ненависть, злочини дітовбивства, зруйновані родини, діточки без Божої любові! Матінко Божа! Рятуй світ від гріха, вчи¬ни, щоб Царство Боже наблизилось до нас, щоб невіруючі навернулись, а грішники ка¬ялися, щоб швидко сповнилися Христові слова: "Буде один пастир і одне стадо". Щоб усі християни з'єдналися в одній святій со¬борній апостольській Церкві. Заопікуйся нами і нашою Церквою й прослав славою всіх її святих, а між ними й митрополита Андрея Шептицького та всіх тих єпископів і священиків, які віддали життя в тюрмах і на засланнях за святу католицьку віру.
При¬йми, о найдорожча Мати, покірні наші мо¬литви і вчини так, щоб ми колись щасливо з Тобою могли повторювати біля Твого тро¬ну, який підноситься біля Твоїх престолів: Ти — хвала! Ти - радість! Ти - слава нашої Церкви й нашого українського народу!
Амінь

Немає коментарів:

Дописати коментар