четвер, 3 червня 2010 р.

АДОРАЦІЙНІ МОЛИТВИ ДО НАЙСВЯТІШОЇ КРОВІ СПАСИТЕЛЯ

Таємниця перша
Обрізання Господа Ісуса
Отче Предвічний, Боже, жертвую Тобі через Найсвятіше Серце Господа Ісуса і Непорочне Серце Марії перші рани, перші болі та перше пролиття Найсвятішої Крові Господа Ісуса як покуту за гріхи молодості моєї та всіх людей на запобігання перших тяжких гріхів, а особливо в моїй родині.
Отче наш... Богородице Діво...
 

Таємниця друга
Кривавий піт Господа Ісуса
Отче Предвічний, Боже, жертвую Тобі через Найсвятіше Серце Господа Ісуса і Непорочне Серце Марії ту жорстоку Муку Серця Господа Ісуса на Оливній горі, кожну краплину Крові з Кривавого Поту як покуту за всі гріхи серця, на запобігання тих гріхів, на збільшення Любові Божої і Любові ближніх наших.
Отче наш... Богородице Діво...
 

Таємниця третя
Бичування Господа Ісуса
Отче Предвічний, Боже, жертвую Тобі через Найсвятіше Серце Господа Ісуса і Непорочне Серце Марії ті тисячі Ран через жорстокий Біль і Дорогоцінну Кров Господа Ісуса, спричинену бичуванням як покуту за мої та всіх людей гріхи серця і порочності, на запобігання тих гріхів і на збереження невинності, особливо в моїй родині.
Отче наш... Богородице Діво...
 

Таємниця четверта
Увінчання терновим вінцем Господа Ісуса
Отче Предвічний, Боже, жертвую Тобі через Найсвятіше Серце Господа Ісуса і Непорочне Серце Марії Рани, Терпіння та Дорогоцінну Кров Господа Ісуса від Увінчання Терням як покуту за мої та всіх людей гріхи нечистих думок, на запобігання тих гріхів, на розповсюдження Царства Христа на землі.
Отче наш... Богородице Діво.
 

Таємниця п'ята
Несення Хреста
Отче Предвічний, Боже, жертвую Тобі через Найсвятіше Серце Господа Ісуса і Непорочне Серце Марії ту жорстоку Муку Господа Ісуса і Його Дорогоцінну Кров як покуту за мої та всіх людей гріхи, за бунт проти Твоїх Святих Постанов, проти всіх інших гріхів і на випрошення правдивої Любові до Хреста.
Отче наш... Богородице Діво...
 

Таємниця шоста
Розп'яття Господа Ісуса
Отче Предвічний, Боже, жертвую Тобі через Найсвятіше Серце Господа Ісуса і Непорочне Серце Марії Твого Божественного Сина на Хресті, Його прибиття до Хреста, Його Піднесення на Хресті, Його Святі Рани на Руках, Ногах і Боці, Його Дорогоцінну Кров, котра пролилася за нас, Його покору і безкровне відновлення Його Святих Ран у всіх Службах Божих на землі як покуту за розірвання святих монаших обітів і конституцій на винагородження за всі гріхи мої та людей цілого світу, за хворих і вмираючих, за священиків і мирян, за бажання і просьби Святішого Отця, за віднову християнських родин, за зміцнення у вірі, за Україну, за єдність родин і народів, єдність Церкви в Христі, за душі, терплячі в Чистилищі, і за тих, хто ні звідки порятунку немає.
Отче наш... Богородице Діво...
 

Таємниця сьома
Відкриття Святого Боку Господа Ісуса
Отче Предвічний, Боже, зволь прийняти через Найсвятіше Серце Господа Ісуса і Непорочне Серце Марії Відкриття Святого Боку і Серця Господа Ісуса Христа за потреби Святої Церкви і як покуту за мої та всіх людей гріхи. Зволь прийняти Ту Дорогоцінну Найсвятішу Кров і Воду, котра вилилася з Рани Боку і Божественного Серця Господа Ісуса. Зволь нам бути ласкавими і милосердними. О Найсвятіша Крове Христа, зволь очистити мене та всіх людей від власних і чужих гріховних провин! О Найсвятіша Водо з Найсвятішого Боку і Серця Господа Нашого Ісуса Христа, зволь звільнити мене та всіх людей від кари за гріхи, а також зволь погасити мені та всім бідним душам вогонь з Чистилища.
Отче наш... Богородице Діво...

Господи і Боже наш, зволь не карати нас за гріхи наші згідно з Твоєю Святою Справедливістю, але будь до нас ласкавим у Твоєму Великому Милосерді. Господи Ісусе, Ти, що вмирав за нас на Хресті, занур навіки у Своєму Найсвятішому Конанні наші душі, щоб ми удостоїлися спасіння через Твою Найсвятішу Агонію.
Величаю Тебе, Отче, через Милосердя Сина Твого. Ісусе, Милосердний Боже, вірую в Тебе і довіряю Доброті Твоїй нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.
А тепер, християнське душе, прийми Святе Духовне Причастя і дякуй нашому Господу за добре проведену Хресну Дорогу, за безцінний Дар Тіла і Крові нашого Спасителя.
Духовне св. Причастя
Якщо не матимеш змоги висповідатися і прийняти св. Причастя з рук священика, тоді можеш скористати з духовного Св. Причастя. Для цього необхідно збудити в собі досконалий жаль за гріхи і промовити цю молитву:
О Ісусе, в Найсвятіших Тайнах утаєний, вірую в Тебе і люблю Тебе. З цілого серця жалую за усі гріхи мої, прагну тебе прийняти у Св. Причасті.
Прийди, о Ісусе, принаймні духовно до мого серця і оселися в ньому назавжди.

 

Молитва
Відмовляємо ці молитви після Св. Причастя
Предвічний Отче, жертвую Тобі Предорогоцінну Кров Ісуса Христа як надолуження за мої гріхи, за визволення душ із чистилища й за потреби святої Церкви (можна додати й інші свої наміри).
 

Молитва Св. Івана Золотоустого
Христе й Боже мій! Я, що удостоївся Причастя Пресвятого Тіла Твого й чесної Твоєї Крові, вихваляю, покланяюся, славлю й величаю Тебе за все, що Ти, Господи, вчинив для мого спасіння. 

Амінь

Ось і завершується, дорога християнська душе, твоя Хресна Проща на Страдецькій горі, освяченій кров'ю невинно убієнних душ татарами, мучениками за католицьку віру та душами з Чистилища, які разом з тобою молилися на Хресній Дорозі та випрошували ласки для тебе через Матір Божу Нерушимої Стіни в Отця Предвічного. Тож, на завершення Хресної Прощі достойним чином постарайся подякувати Матері Божій Нерушимої Стіни за Її постійну опіку над тобою, за Її особливу любов і доброту до тебе, за Її велике милосердя, за Їїї Непорочне Серце, яке горить до тебе найніжнішою любов'ю.
 

Молитва
Маріє, будь зі мною в годині смерті. Візьми моє життя і пригорни мене до Себе. Маріє, допоможи мені зрозуміти все те, що жертвувала мені тут, на Страдецькій горі. Нехай у щирій радості живу з Тобою і щоденно виконую волю Отця Предвічного так, як Ти це чинила.
Нехай вмре в мені усяке зло, а відродиться добро і життя! 

Амінь.
 

Молитва
Дякую Тобі, о Маріє, за любов Твого Серця Матері.
Дякую, що під час Благовіщення погодилася прийняти і носити Ісуса в Своєму лоні, дала Йому місце в Своєму власному Серці.
Дякую, що погодилася, аби Син Божий прийняв тіло в Твоєму лоні і став Людиною і нашим Спасителем.
Дякую за Твої Рамена, котрі прийняли Ісуса після смерті через людей.
Дякую, що у вірі та надії віддала Свого Сина землі та поклала Його до Гробу!
Маріє, благаю Тебе за всіх дітей світа, а особливо за тих, котрі остигли у вірі або вмирають духовно з приводу гріха. Заволоділа ними вічна смерть. Прийми їх із хрестами, нехай оживуть силою Духа Святого.
Маріє, прошу Тебе також за покинутих дітей, які не знають материнського тепла. Будь їм Матір'ю, поверни їм бажання жити.
О Маріє, прошу Тебе за всіх матерів, лоно котрих стало могилою життя, бо вбили своїх дітей або покинули їх після народження. Наверни їх до життя, щоб материнське лоно ожило і стало знову колискою, а не могилою життя.
О Маріє! Дякую Тобі за дар життя! Нехай кожна мить мого життя буде сповнена Твоєю Любов'ю, Твоєю Чистотою, Твоєю Вірністю Богові, Твоєю Радістю, Твоїм Миром і Смиренням!
Дорогу додому своєї Хресної Прощі жертвуй Матінці Божій за власне очищення і молись...

Немає коментарів:

Дописати коментар