пʼятницю, 8 жовтня 2010 р.

Молитва благословення на навчальний рік

Господи, Боже наш, зглянься милостиво на оцих дітей, що сьогодні розпочинають навчальний рік, та зішли на них твоє благословення, дари та ласки Святого Духа, зішли на них твою мудрість, розуміння, знання, пам’ять, міцність, благочестя, побожність, страх Господній і розуміння та виконання Твоєї волі, та заповідей, щоб вони просвічені духом твоєї премудрості щасливо почали, продовжували і успішно завершили своє навчання, виростали в чеснотах, в умінні робити правильний вибір, любити, чинити добро та жити справжніми духовними цінностями, на Твою славу, задля добра народу, на втіху батькам і Церкві та на власну користь і щастя, визволи та охорони їх від усякої диявольської спокуси і всякого зла та насильства, завжди оберігай їх силою та поміччю Твоєю, наділи їх здоров’ям та довголіттям

Поблагослови, Господи, цю школу, та всіх вчителів і працівників, і зішли на них Духа твого Святого, щоб їхня праця була корисною та спасенною. Допоможи їм з новими силами, любов’ю та гідністю виконувати цю важливу місію, яку ти їм поручаєш. Нехай у цій школі буде все направлене та сприяє доброму вихованню та духовному зросту дітей. Через заступництво твоєї Матері, всіх ангелів хоронителів, архангелів та всіх святих.
Бо ти є Бог наш, а ми діти твої і тобі славу, подяку і поклін засилаємо Отцю і Сину, і Святому Духові нині і повсякчас, і на віки вічні.
Амінь

Нехай благословення всемогутнього Бога, Отця, Сина і Святого Духа зійде на Вас сьогодні, і супроводжує Вас в цей навчальний рік і перебуває завжди з вами.
Амінь

Немає коментарів:

Дописати коментар