четвер, 23 червня 2011 р.

Молитва на свято Різдво Пречистої Діви Марії

Невимовна радість наповнює моє серце, як згадаю на ту хвилю, коли Ти, Пресвята Діво Маріє, прийшла на цей світ, щоб зі Своїм любим Сином сприяти нашому спасінню.

Тоді Всевишній Бог, що від віків вибрав Тебе за Матір Свого Єдинородного Сина й обдарував Тебе такими ласками, радо поглядав на Тебе, як на прекрасне, пречисте діло своїх рук. Який же великий скарб випросили в Бога Твої святі родичі, Йоаким і Анна!
Неоціненний скарб випросили вони для нас, грішних людей.
Вони вимолили у Всевишнього грішним - пристановище, пригнобленим - волю, сумуючим - потіху, голодним - поміч, слабим - покріплення, хворим - ліки, праведним -радість, Святим - похвалу, Ангелам -Царицю.
То ж молимо Тебе, Царице неба й землі, зглянься ласкаво на нас і помилуй.
Зроби, щоб за Твоєю могутністю Всевишній Бог вислухав наші сердечні й побожні моління, які до Нього засилаємо за наших дітей.
Допоможи нам виховати наших дітей на славу Божу, Твою втіху й рятунок Україні. Дай, щоб ми могли добре виконувати свої обов’язки щодо наших дітей, щоб за Твоєю поміччю, Пресвята Діво, ми віддали Богу своїх діточок такими невинними, якими ми їх від Нього одержали. Як Тебе, Пречиста Діво, Твої родичі віддали Господеві в жертву, так допоможи й нам виховати наших дітей, щоб вони аж до смерті були вірні тій жертві, яку ми вчинили з них Господеві Богові на св. Хрещенні, а по смерті, щоб разом з ними могли в небі оглядати й славити Бога й тебе, Маріє, на віки вічні.
Амінь

Немає коментарів:

Дописати коментар