четвер, 10 травня 2012 р.

Молитва до блаженного Омеляна Ковча

О, преславний священномученку Еміліяне, славний світичу Христовий, славний пастирю Майданека, мужній заступнику християн перед Богом, до Тебе припадаємо і молимося: допоможи нам стати причасниками Твоєї любові до Бога і ближнього, якою при житті Твоя свята душа була переповнена. Просвіти світлом Божого навчання наш розум і серце, навчи нас ходити по тій дорозі, по якій Ти йшов достойно, навчи нас Бога і ближнього нашого любити, щоб ми через приклад свого життя могли називатися дітьми Твоїми.
Молися святий священномученику за Церкву і за батьківщину нашу та за всіх, хто Тебе з любов'ю вшановує. Споглянь на всяку душу вірних, які милості та допомоги від Тебе чекають. Будь усім нам у хворобах цілителем, в бідах і нуждах помічником, в скорботах утішителем, в час смерті милосердним покровителем і захисником, а за допомогою Твоїх святих молитов, щоб удостоїлись ми Небесного Царства.
Святий Отче, не відвертайся від нас, що уповаємо на Тебе, але яви нам Твоє могутнє заступництво, щоб ми прославляли дивного у Святих своїх Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, і нині, і повсякчас, і на віки вічні. Амінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар