вівторок, 28 вересня 2010 р.

Молитва до Богородиці Діви в її іконі "Кормляща"

Прийми, Богородице Діво, слізні молитви рабів Твоїх, що до Тебе припадають.
Бачимо Тебе на іконі, як Ти на руках носиш і молоком грудей своїх годуєш Сина Твого і Бога нашого, Господа Ісуса Христа.
Ти безболісно Його породила, зате з болем дивишся на материнські скорботи і немочі синів і дочок людських. Тому, в гарячих сльозах припадаючи до твого образу зцілюючого і зі зворушенням його цілуючи, молимо Тебе, Всемилостива Владичице: нас, грішних, осуджених в муках родити і в печалях годувати дітей наших, милостиво помилуй і співчутливо заступи; дітей же наших і тих, що їх породили, від тяжкої недуги і гіркої скорботи визволи.
Даруй нам здоров"я і сили, щоб і годовані щасливо сил набирали, і кормлящі їх сповнилися радістю і потіхою, бо ж і понині за заступництвом Твоїм устами немовлят, що від грудей материнських поживу отримують, Господь вершить хвалу Свою.
О, Мати Сина Божого! Змилосердися над матерями синів людських, над немочами дітей Твоїх: зціли хвороби, що їх переслідують, втамуй наші скорботи і печалі і не відкинь сліз і зітхань рабів Твоїх. Вислухай нас, у день скорботи перед Тобою припадаючих, і в день радості і вибавлення прийми подячні прославляння сердець наших. Вознеси молитви наші до Престолу Сина Твого і Бога нашого, хай милостивим буде до гріхів і немочів наших і не обмежить милості Своєї для тих, що відають Ім"я Його, щоб ми та діти наші прославляли Тебе, милостиву Заступницю і вірну надію роду нашого на віки віків.
Амінь

Немає коментарів:

Дописати коментар